Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مجلس با بیان اینکه استفاده از درگاه ملی واحد برای صدور مجوزها به کاهش بروکراسی موجود منجر می‌شود، گفت: درگاه ملی مجوزهای کشور تا حد زیادی به امضاهای طلایی، رانت و فساد در زمینه صدور مجوز کسب و کار پایان می‌دهد.

‌همایون بخت‌آبادی در گفت‌‌و‌گو با ایران اکونومیست‌ با اشاره به اینکه برای دومین سال متوالی مقام معظم رهبری در نامگذاری سال به موضوع کارآفرینی، رونق کسب و کار و تولید تأکید‌ کرده‌‌اند، تصریح کرد: مجلس با توجه به اوامر مقام معظم رهبری و مشکلاتی که در زمینه‌ کسب و کار در جامعه وجود داشت، اقدام به مصوباتی در این زمینه کرد، این مصوبات در راستای رونق کسب و کار در کشور است و اجرای صحیح آنها به حل و فصل بخش زیادی از مشکلات فعلی می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در صورت اجرای صحیح مصوبات مجلس در خصوص تسهیل فضای کسب و کار، مردم می‌توانند با سهولت بیشتری در فضای اقتصادی کشور فعال شوند. این شرایط به نفع مردم و اقتصاد کشور است و باید با جدیت پیگیری شود.

این نماینده مجلس ضمن تأیید وجود امضاهای طلایی، رانت و برخی سوءاستفاده‌ها در سیستم قبلی مجوزدهی تصریح کرد: با استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور بسیاری از مشکلات در حوزه‌ کسب و کار برطرف می‌شود. احتمالاً صدور مجوزها از یک درگاه ملی واحد موجب می‌شود که این سوءاستفاده ها به حداقل برسد اما به صفر نخواهد رسید.

بخت‌آبادی ادامه داد:‌ برای مقابله با مقاومت‌های احتمالی در برابر اجرای صحیح قوانین در وهله‌ اول باید در انتخاب مدیران دقت لازم را داشته باشیم؛ واقعیت این است که امضای مدیران در برخی موارد بسیار تأثیرگذار و مهم است، بنابراین دولت و مسئولان باید مدیرانی انتخاب کنند که دارای وجدان کاری بالایی باشند و بتوانند به نحو احسنت به اجرای قوانین بپردازند.

وی تأکید کرد: مدیران باید طوری‌ انتخاب شوند که وقتی قدرتی به دست می‌آورند و شرایط فراهم است، سوءاستفاده نکنند،‌ این امر مستلزم انتخاب مدیران پاکدست و با وجدان است که به درستی وظایفشان را انجام دهند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: مصوبات اخیر مجلس در خصوص تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تا حد زیادی به از بین رفتن امضاهای طلایی و فضای رانت و فساد منجر می‌شود، اما همه مشکل را حل نمی‌کند، به طور کلی، نمی توان با مصوبات قانونی و استفاده از یک درگاه ملی واحد به سوءاستفاده ها پایان داد، بلکه باید به موضوع وجدان کاری مدیران هم توجه داشته باشیم.

بخت‌آبادی با اشاره به ضمانت‌های اجرایی که در قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار پیش بینی شده است، تصریح کرد: مواردی از این قبیل که به متقاضیان اجازه می‌دهد اگر دستگاه در موعد مقرر اقدام به صدور مجوز نکرد، کارشان را شروع کنند و یا درگاه به صورت اتومات مجوز صادر کند، در  اجرای قانون بسیار موثر است.

‌عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مورد مزایای استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور بیان کرد: استفاده از یک درگاه ملی واحد برای صدور مجوزها اول از همه به کاهش بروکراسی موجود منجر می‌شود، در شرایط جدید، متقاضیان بدون نیاز به مراجعه به ادارات مختلف می‌توانند مجوز دریافت کنند و بنابراین، زمان اخذ مجوز بسیار کاهش می‌یابد. از طرف دیگر، امکان سوءاستفاده توسط برخی افراد سودجو به حداقل می‌رسد.

به گزارش فارس‌ استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور راهکاری از سوی مجلس برای پایان دادن به بستر فساد و رانت، امضاهای طلایی و اعمال سلایق شخصی در روند مجوز دهی است.

تا قبل از این، متقاضیان دریافت مجوز مجبور بودند مدت های مدیدی را در راهروهای ادارات و پشت در اتاق مدیران مختلف بگذرانند تا شاید موفق به اخذ مجوز شوند. به نظر می‌رسد، حالا تسهیل فضای کسب و کار کشور تبدیل به یک ضرورت و یک مطالبه ی ملی شده است که امکان مقاومت در برابر آن وجود ندارد.

واقعیت این است که اگر قانون تسهیل صدور مجوزهای کشور به درستی اجرا نشود، از دیگر کشورها در عرصه‌ اقتصادی بیش از پیش عقب می‌مانیم؛در حال حاضر، بسیاری از کشورها در جهان در راستای مانع زدایی از کارآفرینی در کشورشان گام برداشته اند و بر مشکلات این حوزه فائق آمده اند. از شواهد موجود این طور برمی آید که در کشور ما نیز عزمی برای سامان دادن به فضای کسب و کار و کاستن از سختی های موجود پدید آمده است. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ، اشتغال

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اشتغال درگاه ملی مجوزهای کشور درگاه ملی مجوزها درگاه ملی واحد امضاهای طلایی صدور مجوزها صدور مجوز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۲۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در جلسه کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی استان اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری کردستان و با هدف ارزیابی فعالیت، صدور مجوز، تعلیق، لغو فعالیت و رسیدگی به شکایات، تعداد ٩ پرونده مربوط به بخش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.

آرمان وطن‌دوست افزود: با نظر اعضای حاضر در این کمیته برای تأسیس سه دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان موافقت شد.

وی با بیان اینکه با صدور این سه مجوز تعداد دفاتر خدمات‌مسافرتی و گردشگری دارای مجوز استان به ٦٤ مورد افزایش یافت، عنوان کرد: همچنین برای سه مورد شکایت از دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان رای صادر، دو دفتر لغو مجوز و یک مورد تجدیدنظر شد. 

وطن‌دوست یادآور شد: عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان به‌صورت مستمر ارزیابی و مواردی مانند نحوه برگزاری تور‌های مسافرتی و ارائه خدمات به مشتریان، اعتبار پروانه بهره‌برداری، نحوه فعالیت، وضعیت عمومی دفاتر خدمات مسافرتی، حضور مستمر و فعال مدیر عامل و مدیران فنی در دفاتر خدمات مسافرتی و... بررسی و با متخلفان و برگزارکنندگان تور‌های بدون مجوز برخورد جدی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟