Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد از تخلف برخی دستگاه ها در صدور مجوزهای کسب و کار و ارائه نشدن این مجوزها در درگاه ملی مجوزها خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، سید احسان خاندوزی در برنامه زنده تلویزیونی درباره مصوبات نشست امروز هیئت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار اظهار کرد: در این نشست گزارشی از عملکرد ۵ ماهه دستگاه‌ها در خصوص واگذاری مجوزهایشان به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس این گزارش ۳۳۴ هزار درخواست در ۵ ماهه امسال به این درگاه وارد شده که از میان آنها با صدور ۷۳ هزار مجوز موافقت شد ۶۰ درصد مجوزهایی که صادر نشده اند به دلیل نقص پرونده بوده و ۴۰ درصد دیگر در دست بررسی است.

وزیر اقتصاد از ۲۵ دستگاه متخلف در عدم واگذاری مجوزهای کسب و کار خود به درگاه ملی مجوزها عنوان و تصریح کرد: وزارت کشور برای عدم صدور مجوز دفاتر پیشخوان دولت، وزارت راه و شهرسازی در خصوص عدم صدور مجوز مجتمع‌های خدمات رفاهی بین راهی، وزارت آموزش و پرورش در خصوص عدم صدور مجوز مهد کودک، بانک مرکزی در خصوص عدم صدور مجوز مؤسسات اعتبارسنجی، برخی مجوزهای مربوط به سازمان بورس و اوراق بهادار، وزارت نفت در خصوص عدم صدور مجوزهای فروش سیار فرآورده‌های نفتی و همچنین سازمان برنامه و بودجه و وزارت کار بیشترین میزان تخلفات را در زمینه مجوزهای کسب و کار داشته اند.

وی با اشاره به عضویت نمایندگان سازمان بازرسی و دیوان محاسبات کشور در هیئت مقررات زدایی و برخورد با دستگاه‌هایی که مجوزهای کسب و کار در اختیار خود را به راحتی صادر نمی‌کنند، گفت: در نشست امروز هیئت مقررات زدایی، برای اولین مجوزهایی که به اصناف مربوط است با حضور نمایندگان اتاق اصناف و اماکن فراجا بررسی شد.

وزیر اقتصاد افزود: ۸۳ عنوان مجوز صنفی که بیش از ۳ هزار رسته شغلی اصناف را در اختیار دارند، صدور سلیقه‌ای مجوزهای کسب و کار آنها خصوصاً در شهرستان‌ها مورد بررسی قرار گرفت و مشکلات صدور این مجوزها مرتفع شد.

به گفته خاندوزی، مقرر شد شورای عالی نظارت بر اصناف که ذیل وزارت صمت است برای صدور مجوز این ۸۳ عنوان رسته شغلی بر فعالیت اصناف نظارت بیشتری کرده و صدور این پروانه‌های صنفی تسهیل شود.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار ، سید احسان خاندوزی ، هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار ، هیأت مقرات زدایی و تسهیل مجوزهای کسب وکار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: درگاه ملی مجوز های کسب و کار سید احسان خاندوزی هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار خصوص عدم صدور مجوز صدور مجوزهای کسب مجوزهای کسب و کار درگاه ملی مجوز کسب و کار مقررات زدایی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیأت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲۰۰۰) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال با تأیید وزارت راه و شهرسازی و تأیید تأمین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تأیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

کد خبر 6098075 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد